تشکیل خانواده به عنوان کوچک ترین نهادی که می تواند توسط هر نفر، اعم از زن یا مرد، اداره شود از شیرین ترین تجارب شخصی هر فرد در زندگی است. پایداری و تکامل خانواده می تواند منجر به رشد و تربیت افرادی کارآمد و مستقل شود که نه تنها از رضایتمندی شخصی بهره می برند، بلکه به اعتلای جامعه نیز کمک می کنند. اما در مواردی که هر یک از ستون های اساسی تشکیل خانواده، یعنی زن و شوهر، با دلایل محکم و منطقی نتوانند از عهده مدیریت خانواده برآیند، پایان دادن به وضعیت موجود بهتر از ادامه مسیری پر اشتباه و گرفتن نتایج جبران ناپذیر است. وکیل طلاق وظیفه دارد با مشخص کردن مسیر صحیح قضایی و حقوقی امر طلاق، از اشتباهات ناشی از این تصمیم بکاهد.
باور غلط عمومی بر این است که طلاق صرفاً به جدایی زن و مرد اطلاق می شود و از این رو، در صورت عدم سازش زوجین با یکدیگر، مشکلی بابت طی مراحل طلاق وجود ندارد. اما آنچه طلاق را با چالش های جدی مواجه می کند، منافع مشترکی است که در اثر زندگی مشترک برای زن و مرد ایجاد شده است. وجود فرزند مشترک، اشتراکات مالی و … از جمله این چالش هاست. علاوه بر این، زندگی مشترک حقوقی را برای هر دو نفر به خصوص زن ایجاد می کند که اغلب زوجین به دلیل عدم آگاهی از این حقوق، آنها را نادیده می گیرند. وکیل با اشراف به این مسائل، نظیر اجرت المثل ایام زوجیت و مطالبه نفقه گذشته و …، سهم عمده ای در احقاق حقوق زوجه دارد، به صورتی که وی مجبور نباشد به جز خسارات عاطفی ناشی از جدایی، خسارات دیگری را متحمل شود.
جریان طلاق از دو مرحله تشکیل می شود: تصمیم به طلاق و جلوگیری از تضییع حقوق در جریان طلاق. آنچه وکیل در آن نقش دارد، جلوگیری از ضایع شدن حقوق هر یک از طرفین در جریان طلاق و پس از آن است. هرچند به طور قطع وکیل وظیفه ارائه مشاوره و راهنمایی در زمینه باید و نبایدهای جدایی یا ادامه زندگی مشترک را ندارد و این امر در حیطه وظایف واحد مشاوره خانواده می باشد، اما وی حق دارد برای ارائه راهنمایی های بهتر و پیگیری مؤثرتر پروسه طلاق، از تمامی چند و چون زندگی مشترک و دلایل طلاق آگاهی داشته باشد. بنابراین باید بدانید هر موردی حتی کوچک و به ظاهر بی اهمیت باید به اطلاع وکیل برسد. زیرا در محاکم قضایی، کوچکترین ادله نیز می توانند به سرعت پیگیری پرونده و افزایش احتمال موفقیت پرونده کمک کند.
درگیری های ذهنی در هنگام بروز مشکل خانوادگی و تصمیم به طلاق چنان طرفین را احاطه می کند که نمی توانند به مشکلات بیشتری بیاندیشند. یکی از این مشکلاتی که می تواند به جریان طلاق دامن بزند، هزینه اخذ وکیل است. بهترین وکیل هیچ گاه موکل خود را با چنین چالشی روبرو نمی کند. وی با ارائه بهترین مشاوره و پیشنهاد منطقی ترین قیمت ممکن، دغدغه هزینه وکیل را از وی دور می کند. زیرا در صورت موفقیت پرونده، آنچه به دست می آید بسیار بیشتر از هزینه صرف شده برای اخذ وکیل ارزش دارد.
طلاق و جدایی، شاید یکی از تلخ ترین اتفاقات زندگی هر فردی باشد که در صورت عدم آشنایی به مراحل آن به مراتب مرارت بار تر نیز می شود. هرچند امر طلاق اتفاق خوشایندی نیست، اما با سپردن این امر به وکیل مجرب، می توان از استرس ها و سختی های آن کاست و در صورتیکه زوجین راهی جز جدایی نداشته باشند، زودتر به نتیجه برسند. ماده ۱۱۳۸ قانون مدنی نیز به امکان اخذ وکیل توسط زوجین برای امر طلاق اشاره نموده است. زوجین باید توجه داشته باشند که یک وکیل نمی تواند وکالت هر دو آنها را به صورت همزمان قبول کند و در صورت نیاز هر کدام باید اقدام به اخذ وکیل جداگانه نمایند.
هرچند طلاق از جمله دعاوی حقوقی است که در آن اخذ وکیل برای اقامه دعوا الزامی نیست، اما مسلماً گرفتن وکیل مزایای فراوانی دارد به صورتی که امروزه شاهد طرح و پیگیری اغلب دعاوی طلاق در دادگاه های خانواده توسط وکیل پایه یک دادگستری انجام می شود. برخی از مزایای اخذ وکیل در جریان طلاق توافقی به صورت زیر است:
شاید در ابتدا، انتخاب بهترین وکیل طلاق در تهران مشکل باشد، اما با کمی پرس و جو و مشاهده لیست پرونده های کاری موفق وکیل مورد نظر خود، می توانید با اطمینان بهترین وکیل برای طلاق را انتخاب نمایید. در انتخاب وکیل برای طلاق، چند نکته الزامی است که به آنها اشاره می کنیم.
در صورت بروز مشکل در زمینه طلاق ، می توانید از مشاوره وکیل خانواده مورد اطمینان خود در موسسه حقوقی پندار از طریق ارسال فرم درخواست مشاوره یا تماس تلفنی بهره مند شوید.
یکی از مواردی که پس از طلاق مطرح می شود، نفقه طفل یا فرزند مشترک است. بر اساس قانون، پدر وظیفه تأمین مخارج و هزینه های فرزند ذکور را تا سن 18 سالگی و فرزند دختر را تا هنگام ازدواج (در صورت شاغل نبودن) دارد. در صورت جدایی والدین، قانون در مورد فرد مسئول برای پرداخت نفقه طفل و مدت زمان پرداخت نفقه وی اظهار نظر می کند. ادامه مطلب
خانواده از اساسی ترین و بنیادی ترین نهادهای اجتماعی است که در قانون و شرع اسلام تلاش زیادی برای استحکام و حفظ آن شده است. اما همین نهاد کوچک، ممکن است در اثر اشتباه زوجین محکوم به فروپاشی شود. بسیاری از درخواست های طلاق، بر اساس تصمیمات آنی و احساسی بوده به صورتی که پس از مدتی پشیمانی طرفین را از تصمیم طلاق به همراه داشته است. از همین رو قانون و فقه امکان رجوع در طلاق را برای زوجین قرار داده است. ادامه مطلب
در صورت جدایی زن و مرد، تکلیف حضانت طفل طبق قانون با توجه به سن طفل و شرایط والدین تعیین می شود. در این صورت فردی که حضانت طفل از وی گرفته شده است حق دارد در موعدهای مقرر که از سوی دادگاه تعیین می شود، فرزند خود را ملاقات نماید. از لحاظ قانونی ممانعت از ملاقات والدین و فرزند مجازات دارد و نباید این حق از هیچ یک از والدین گرفته شود. در مواردی که ملاقات طفل با هر یک از والدین برای وی خطرآفرین باشد، قانون تصمیم گیری می کند. ادامه مطلب
در امور حقوقی خانواده، انواع مختلفی از طلاق وجود دارد که مهمترین وجه تمایز این نوع طلاق ها در امکان رجوع از طلاق است. این رجوع باید با شرایط مشخص صورت گیرد و در صورتی که طلاق به صورت بائن باشد امکان رجوع از طلاق وجود ندارد. در طلاق های رجعی، مرد می تواند تا پایان زمان عده زن، بدون نیاز به هیچ گونه تشریفات معمول از طلاق رجعت نموده و با همسر سابق خویش به ادامه زندگی بپردازد. ادامه مطلب
یکی از مسائل مهمی که در زمینه طلاق مطرح شده و سایر اختیارات زن و مرد با توجه به آن سنجیده می شود، مفهوم عده زن است. امکان رجوع در طلاق، پرداخت نفقه، امکان ازدواج مجدد زن و … با توجه به همین مفهوم بیان می شود. به طور مثال طبق قانون زن پس از پایان یافتن زمان عده خود می تواند پس از طلاق از همسر خود با مرد دیگری ازدواج نماید. مدت زمان عده با توجه به عوامل مختلفی تفاوت می کند. ادامه مطلب
پاسخی بگذارید